Aamulla oli niin paljon pakkasta, ettemme voineet lähtä maatoilemaan heppasten kanssa aamusta. Siistä Manin omistaja tuli vasta klo. 13.00.

Haimme hepat ulkoa tarhasta ja aloimme hoitelemaan niitä. Sakke oli ihan kiltisti. Satulan kanssa piti vähän riehua, mutta kyllä Sakke sitten rauhoittui kun pääsi kiristämään vyötä. Pääsimme lähtemään Manin ja Saken kanssa n. kello 13.30. Sussi jäi vielä vähäksi aikaa talliin odottelemaan.

Kun olimme tulleet metsäpolulta autotien yli, edestämme ajoi ainakin kolme kelkkaa melko lujaa vauhtia. Sakke ei hirveästi säikkyny, eikä kyllä Manikaan. Heti kelkkojen jälkeen tuli auto takaa. Sitä Sakke vähän poukkoili, mutta ei pahasti. Kävimme yhden tien päässä ja palasimme takaisin. Menimme heppatalon pihan läpi ja tielle. Menimme autotien yli metsään ja laukkapelloille. Laukkapelloilla ravasimme melekein koko pellon ympäri. Pian linjoilla tulikin Sussi vastaan äitin kanssa ilman satulaa. Välistämme meni kelkka, jota Sakke säikkyi risujen välistä. Sakke pukitteli ja hyppi kahella jalalla liikkeessä. Minulla ei ollut vaikeuksia pysyä selässä. Ravasimme sitten vielä metsässä vähän matkaa.

Lopuksi menin vielä käymään Saken kanssa kentällä laukkaamassa.

Loppu hoidot sujuivat hyvin kaikkien osalta. Vennyttelyjen jälkeen veimme hepat pihalle.